Matematik

mat funktioner - HJÆLP

18. marts 2013 af gyme (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej ! er der nogen derude som kan hjælpe mig med denne opgave???? 

På forhånd tak! 


Opgave 11)
To funktioner f og g er bestemt ved:
f(x)=√x, x≥0
g(x)=0,5x

a) Bestem koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for f og g.

Graferne for f og g afgrænser i første kvadrant en punktmængde M, der har et areal.

b) Bestem arealet af M.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2013 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x)

Løsningerne er grænserne ved arealberegningen A = ∫|f(x)-g(x)|dx


Svar #2
18. marts 2013 af gyme (Slettet)

altså solve(√(x)=0.5*x,x) ? x=0 or x=4.????

og hvad kan jeg bruge dette til???


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. oktober 2017 af annahansen2 (Slettet)

Jeg sidder med samme opgave og jeg får arealet til \frac{4}{3}=1,33

Er det rigtigt?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. oktober 2017 af Mathias7878

#3

Ja

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. oktober 2017 af Mathias7878

\int_{0}^{4}f(x)-g(x) = \frac{4}{3} = 1.33

- - -

 

 


Skriv et svar til: mat funktioner - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.