Matematik

ponetialfunktioner og lineære funktioner

19. marts 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

Jeg mangler hjælp til hvordan jeg kan lave en tabel og tegne disse funktioner i et koordinatsystem

Opgaven hedder: tegn - for  x>0 og i samme koordinatsystem - grafer for disse funktioner 

1. y = 4*1,2x

2. y = 8 * 1,1x

3. y = 4 * 1,1x


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om tre eksponentialfunktioner.

Lav en tabel over sammenhørende værdier af x og y og tegn så graferne.


Skriv et svar til: ponetialfunktioner og lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.