Matematik

r som funktion af t?

19. marts 2013 af Jupit (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! :-)

Jeg sidder med en opgave som jeg ikke kan finde ud af. Jeg er ikke så skarp til denne type opgaver som hvis der er nogen som kan give en detaljeret forklaring ville jeg blive rigtig glad! 

På forhånd tak.

ps. Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2013 af mathon

 

                                     r(t) = y = C•e-0,025•t   
                          og
                                     r(0) = 0,017 = C•e-0,025•0 = C
    hvoraf
                                     r(t) = y = 0,017•e-0,025•t

 


Svar #2
19. marts 2013 af Jupit (Slettet)

Hvad står C for?


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. marts 2013 af mathon

     C er en integrationskonstant

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. marts 2013 af mathon


                                     N(t) = C1 • exp(-0,68•e-0,025•t)
                          og
                                     N(0) = 106,5 =  C1 • exp(-0,68•e-0,025•0)  = C1   e-0,68     

                                                                 C1 = 106,5 e0,68  = 210,218              

    hvoraf
                                     N(t) =
210,218exp(-0,68•e-0,025•t)                                 


Skriv et svar til: r som funktion af t?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.