Matematik

Funktion

20. marts 2013 af STX2010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er givet ved:

 

f(x) = 2x2 - 4x

 

Bestem f(3)

 

Hvordan regnes den her opgave UDEN hjæpemidler? Jeg kan godt finde ud af det med hjælpemidler på ti-nspire, men ikke uden...


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. marts 2013 af SuneChr

Indsæt 3 på x'ses plads. Det var såmænd det hele.


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. marts 2013 af Stats

f(x) læses som funktionen af x

funktionen her hedder 2x2-4x

Da funktionen f af 3 indsætter du blot 3 på x's pladser

2·32-4·3=5

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (2)

Svar #3
20. marts 2013 af PeterValberg

indsæt x = 3 i funktionsudtrykket:

f(3) = 2·32 - 4·3 = ....... 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
20. marts 2013 af STX2010 (Slettet)

Det ser pludselig meget nemt ud nu! Tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.