Matematik

potens funktion !!!!!

21. marts 2013 af ramobaro - Niveau: C-niveau

 

 

Hvor mange procent skal x -værdien stige med for at funktionsværdien stiger med 100%?

f(x)= 15*x^2,5

 

x-værdien skal stige med 100% for at funktions værdien stiger med 100 %

er dette rigtigt ?? hvis ikke kan i så komme med eksempler? 

og hvad mener de med funktionsværdien er ikke helt sikker....  


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. marts 2013 af mathon

 

                                    1+ry = (1+rx)a

                                    1+rx = (1+ry)1/a

                                    1+rx = (1+1)1/2,5 = 20,4 = 1,31951

                                     rx = 0,31951 ≈ 32%  


Svar #2
21. marts 2013 af ramobaro

taaak :)

 

så man sætter bare talene ind i formlen ? :) 


Skriv et svar til: potens funktion !!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.