Matematik
Integral regning - areal
Hej. Jeg håber, der er nogle, der kan hjælpe, da jeg ikke kan finde ud af denne opgave.
Grafen for funktionen givet ved h(x) = x + e^x + 3 afgrænser sammen med koordinatsystemets akser et område i 2.kvadrant, der har et areal. Bestem med 2 decimalers nøjagtighed dette areal.
På forhånd tak :-)
Svar #1
21. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)
Løs ligningen h(x0) = 0, og beregn så integralet
A = x0∫0 h(x) dx
Tråden er iøvrigt en dobbeltpostering af https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1321184
Skriv et svar til: Integral regning - areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
