Matematik

Areal af enhedscirkel?

23. marts 2013 af jegeretkinderæg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er arealet af en enhedscirkel = π* r2 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2013 af Yang (Slettet)

Arealet af en enhedscirkel er π, eftersom r=1 i en enhedscirkel. Så arealet Amå være

Ac=π* r2=π*12


Svar #2
23. marts 2013 af jegeretkinderæg (Slettet)

Ok tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Areal af enhedscirkel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.