Matematik

Et lille regnestykke

06. april 2013 af brianandersss (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Ved godt det lyder dumt, men hvad giver :::::   -12 opløftet i 2.?

Er det positict eller negativt, jeg er meget i tvivl?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. april 2013 af gluck123 (Slettet)

(-12)2 = 144

 

Da minus gange minus er plus, vil -12 ganget med -12 være et positivt tal.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. april 2013 af lvr34 (Slettet)

(-12)2 = -12 · -12 = 144


Svar #3
06. april 2013 af brianandersss (Slettet)

Mange tak for svaret, har et til:

2*(-3)?


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. april 2013 af Snaps12 (Slettet)

Er det så svært at gange 2 med -3??? Eller gange et negativt/positivt tal med sig selv? Jeg håber virkelig at du ikke går på gym, for så er det virkelig langt ude at spørge om sådan noget?

 

2 * (-3) = -6


Svar #5
06. april 2013 af brianandersss (Slettet)

Går i 9. klasse, og det er til færdighedsregning uden lommeregner... Men ja, langt ude er det :)


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. april 2013 af SuneChr

Der gælder altid

(+)·(+) = (+)

(+)·(-) = (-)

(-)·(+) = (-)

(-)·(-) = (+)

For   a < 0  er    an < 0 for n ulige og  an > 0  for n lige


Brugbart svar (1)

Svar #7
06. april 2013 af Snaps12 (Slettet)

så du snyder på en anden måde? :P


Svar #8
06. april 2013 af brianandersss (Slettet)

#7 LOL


Brugbart svar (1)

Svar #9
06. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Hvis du faktisk går i 9. klasse bør du rette din profil. Ifølge den er du på 2. år af en STX gymnasieuddannelse. Derfor er der nogle svarere, der undrer sig over, at du har problemer med disse opgaver, som hører hjemme i grundskolen.


Skriv et svar til: Et lille regnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.