Matematik

Linær funktion

07. april 2013 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=3x+1

Skal finde vm(f) for den
vm(f) = R

beregn skæring med y-akslen
Ved ikke lige hvordan jeg beregner den, men må være (0,1)

bergen skæring med x-akslen
Samme som før, bare den må være (-1,0) 


er der forkert?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2013 af mathon

       skæring med x-aksen     y = 0

                                     0 = 3x + 1

                                     x = -(1/3)

      skæringspunkt
                                    S = (-(1/3) ; 0)


Svar #2
07. april 2013 af Basseluft (Slettet)

Kan jeg os beregne y-akslen?


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. april 2013 af 123434 (Slettet)

2# Ved ikke, om man kan gøre sådan.

f(x)=3x+1

f(x)=3*0+1

F.eks. x går hen ad x-aksen. Hvis du sætter 0 ind på x, får du 1 på y-aksen


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. april 2013 af mathon

       skæring med y-aksen     x = 0

                                     y = 3•0 + 1

                                     y =1

      skæringspunkt
                                    S = (0 ; 1)

 


Skriv et svar til: Linær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.