Matematik
uniform fordeling
Hej
Jeg har lavet en opgave i et statistik-fag og er kommet frem til, at P(F(x)<= u)=u. F er en fordelingsfunktion, men hvordan skal jeg nu konkludere, at F er uniformt fordelt på (0,1). Altså jeg ved jo, at F(x), men hvordan laver jeg lige konklusionen, for jeg tror ikke helt jeg forstår det...
Mvh
Camilla
Svar #1
11. april 2013 af Andersen11 (Slettet)
Der gælder vel, at
P(F(x)<= u) = 0∫u F(x) dx ,
så
F(u) = d/du (P(F(x)<= u)) = d/du (u)
Skriv et svar til: uniform fordeling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
