Matematik
Hvor mange m3 (kubikmeter) går der på én km3 (kubikkilometer)?
10. oktober 2005 af
Alexander Stephanou (Slettet)
Hejsa folkens.
Her lige et spørgsmål til alle bare jævnt vidende matematikere.
Hvor mange km3 (kubikkilometer) går der på en m3(kubikmeter)?
Eller mere konkret; hvor mange km3 er 3,4864959 m3?
Her lige et spørgsmål til alle bare jævnt vidende matematikere.
Hvor mange km3 (kubikkilometer) går der på en m3(kubikmeter)?
Eller mere konkret; hvor mange km3 er 3,4864959 m3?
Svar #1
10. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)
1000 m = 1 km
1000*1000 m = 1 km^2
1000*1000*1000 = 1 km^3
Derfor er 1.000.000.000 m^3 = 1 km^3
1000*1000 m = 1 km^2
1000*1000*1000 = 1 km^3
Derfor er 1.000.000.000 m^3 = 1 km^3
Skriv et svar til: Hvor mange m3 (kubikmeter) går der på én km3 (kubikkilometer)?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
