Matematik

Sandsynlighedsregning - ens fordeling af stokastiske variable

21. april 2013 af AGAA (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Lad X og Y være to reelle stokastiske variable, og antag at de er ens næsten sikkert. Vis, at X og Y har samme fordeling.
Min ide til løsningen er at man bare regner:
X(P)(A)=P(X∈A)=P(X∈A, X=Y)=P(Y∈A, X=Y)=P(Y∈A)=Y(P)(A)
Men hvorfor skal X,Y være reelle? Hvis ovenstående regning holder, er denne restriktion vel unødvendig?!


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning - ens fordeling af stokastiske variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.