Matematik

Eksponentiel funktion

21. april 2013 af Internationalt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er den eksponentielle funktions svaghed og styrke? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med svaghed og styrke for en funktion?


Svar #2
21. april 2013 af Internationalt (Slettet)

Jeg skal sidde og lave en mundtlig præsentation over ekspoentielle funktioner, og min lærer sendte os dette: -

"Endelig ønskes der en refleksion over modelbegrebet som helhed. Hvad er det matematiske modeller har af styrker og svagheder. Hvad skal vi bruge dem til? Er der nogle begrænsninger? Hvilke - og hvorfor? Brug opgaverne og deres problemstillinger til denne diskussion" .


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2013 af Peterx95 (Slettet)

Slettet

Svar #4
21. april 2013 af Internationalt (Slettet)

Udover det, vil hun have os til at kigge på denne formel f(x+1)/f(x)-1. 

Ser den bekendt ud? 


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. april 2013 af mathon

 

                            f(x+1) / f(x)  -  1  = a - 1  = (1+r) - 1 = r


Svar #6
21. april 2013 af Internationalt (Slettet)

Tusind tak! Du har reddet mig! :) 


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.