Matematik

funktion

25. april 2013 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har nogle problemer med den her opgave.

Sammenhængen mellen en diamants diameter og vægt kan med god tilnærmelse beskrives ved funktionen.

y=0,0033*x^3,06

Hvor x angiver diamantens diameter, målt i mm, og y angiver diamantens vægt, målt i karat.

Billedet viser en af verdens største slebne diamanter. Dens diameter er 27,6 mm.

a) Bestem diamantens vægt, målt i karat.

En person har to diamanter. Den ene diamants diameter er 20% større end den anden diamants diameter.

b) Hvor mange procent er den store diamants vægt større end den lille diamants vægt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2013 af Sapfort (Slettet)

Hvorfor prøver du ikke selv? Regner du med at vi laver opgaverne for dig?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2013 af 123434 (Slettet)

a) y=0,0033*27,6^3,06=ca 84,7

 

 

 


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.