Matematik

Definationsmængden af funktion

25. april 2013 af larsen4444 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogle der ved hvad definationsmængden er på denne her funktion, eller kan hjælpe mig med at finde frem til den? Det skal bruges til beregning af denne opgave.

b) Beregn efter hvor mange år salget forventes at være størst

Funktionen ser sådan her ud.    f (x) = 400 • x • e-0,2x , x ∈ [ 0 ; 20 ]

Hjælp gerne så hurtigt som muligt :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. april 2013 af peter lind

´definitionsmængden har du selv angivet sidst i den næstsidste linje


Svar #2
25. april 2013 af larsen4444 (Slettet)

Hvordan finder jeg så der hvor salget er højst? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2013 af 123434 (Slettet)

Du skal vist finde maksværdien.

 


Svar #4
25. april 2013 af larsen4444 (Slettet)

Hvordan?

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. april 2013 af 123434 (Slettet)

Tror bare du skal sætte x=20

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Løs ligningen f '(x) = 0 for at finde lokale ekstrema i intervallet ]0;20[, og undersøg endepunkterne
x = 0 og x = 20 særskilt.


Skriv et svar til: Definationsmængden af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.