Matematik

udregne ændret andel ....

27. april 2013 af sissasine (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der en der kan sige om dette er rigtigt

 andel af den samlede danske eksport til tyskland udgjorde i 2009 17,3%

i tidsrummet 2000-2010 faldt Danmarks andel af tysklands import  fra 1,89 i 2000 til 1,46 i 2010 Svarende til -23,0(oprundet) Hvor meget er andelen  af den samlede danske eksport til tyskland i  2010

=  17,3/100• 23= 3,979 = 17,3-3,979 =13,321 = den samlede danske eksport til tyskland i 2010 

er dette rigtigt, ellerhvis forkert hvordan så :)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2013 af mette48 (Slettet)

Din brug af = er under al kretik og direkte forkert

Prøv at skrive hele den oprindelige tekst her


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Det er svært at forstå. hvad opgaven handler om - må vi få hele opgaven ?

;-)


Skriv et svar til: udregne ændret andel ....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.