Matematik

to spørgsmål ang. stamfkt

11. oktober 2005 af mettma (Slettet)
egentlig er det nemt, men er bare i tvivl.
håber i kan hjælpe.

kan ikke komme videre herfra:

S kvdr(1+(f'(x))^2) dx = ??

Også en lidt længere opgave:

givet: f(x)= sinx, x tilhører [0;pi]
og g(x) = sin2x, x tilhører [0;pi].
Der er to pktmængder: A og B.
Grænseværdierne for arealet B: x tilhører [0;pi/3].
Grænseværdierne for arealet A: x tilhører [pi/3;pi].

Opgaven går ud på at gøre rede for at arealet af A er 9 gange så stort som arealet af B.

mit problem er at jeg får arelet af B til 9/4 og arealet af A til 7/4.
håber i kan hjælpe med at løse det!!

på forhånd tak.

Svar #1
11. oktober 2005 af mettma (Slettet)

??

Svar #2
11. oktober 2005 af mettma (Slettet)

ingen bud??

Svar #3
11. oktober 2005 af mettma (Slettet)

husk mig... :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. oktober 2005 af x^n+y^n=z^n (Slettet)

hvad skal du i den 1.?

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. oktober 2005 af Duffy

Hvilke funktioner hører til hhv A og B?


Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. oktober 2005 af allan_sim

#3.
Er der tale om arealet mellem graferne for de to funktioner?

Hvad har du konkret gjort (vis dine udregninger/metoder)?

Hvad er f(x) i første opgave?

Svar #7
12. oktober 2005 af mettma (Slettet)

har fået dem løst, ellers tak for hjælpen!
undskyld ulejligheden.

Skriv et svar til: to spørgsmål ang. stamfkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.