Matematik

Find den løsning, der opfylder betingelsen ..ETC

29. april 2013 af aatgsue (Slettet) - Niveau: A-niveau

b) Find den løsning, der opfylder betingelsen k(0)=0,7 gram pr liter

skal jeg så bruge den fulde løsning?
hvor så
0,7(0)= k(t)
og isoler for c?

Altså jeg har den her diff.ligning.

k'(t)+(1/5) k(t)=(1/500) sin(t) + (1/250)

hvor tidliger har fundet den fuldeløsning (se billedet forneden)

 

http://imm.io/14pnS
Skyldningen stoppet når koncentraitonen er nede på 0,030 gram pr. liter
c) Bestem hvor lang tid en skylning varer under de givne forudsætninger


her tænker jeg at jeg skal isoler t


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2013 af peter lind

Du skal løse ligningen k(0) = 0,7. Den ubekendte er integrationskonstanten

Du skal løse ligningen k(t) = 0,03 t er den ubekendte


Svar #2
29. april 2013 af aatgsue (Slettet)

Okay Nu har jeg gjort det

og har fået følgende:

 http://imm.io/14pQ1

men ved ikke om det er rigtigt


Skriv et svar til: Find den løsning, der opfylder betingelsen ..ETC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.