Matematik

vinkel mellem plan og linje

12. oktober 2005 af bobbie (Slettet)
jeg har planen 4x+t-2z=0 og linjen (x,y,z)=(1,2,2)+t(1,2,2), hvordan finder jeg vinklen mellem disse?

Svar #1
12. oktober 2005 af bobbie (Slettet)

sorry, planen hed 4x + y -2z = 0

Svar #2
12. oktober 2005 af bobbie (Slettet)

sorry, planen hed 4x + y - 2z = 0

Svar #3
12. oktober 2005 af bobbie (Slettet)

sorry, planen hed 4x + y - 2z = 0

Svar #4
12. oktober 2005 af bobbie (Slettet)

sorry, planen hed 4x + y - 2z = 0

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. oktober 2005 af fixer (Slettet)

Bestem vinklen mellem planens normal og en retningsvektor for linien.

Skriv et svar til: vinkel mellem plan og linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.