Matematik

En plan parameterkurve

03. maj 2013 af AnnaBanp (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har fået af vide, at en plan parameterkurve K er givet ved r(t)= `2-cos(t), 1+t-sin(t)´, t∈[0;2π] også skal jeg plotte K (I maple) og markere de punkter på den der svarer til t = π/4*p, hvor p ∈{0,1,2..8}.

Hvordan gør jeg det her på maple, nogle der kan hjælpe mig?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Kurven beskrives ved et punkt, der roterer med konstant vinkelhastighed een gang rundt på en cirkel, hvis centrum bevæger sig med jævn hastighed på linien med ligningen x = 2 .


Svar #2
04. maj 2013 af AnnaBanp (Slettet)

Jeg forstår stadig ikke rigtig, hvordan jeg gør det i maple..? Kan du hjælpe yderligere, hvis du kan?


Skriv et svar til: En plan parameterkurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.