Fysik

Enhed

06. maj 2013 af fysiskbb (Slettet)

Hvordan kommer man her fra 10-4 mol dm-3 til 10-1 mol m-3 ?


Svar #1
06. maj 2013 af fysiskbb (Slettet)

Har fundet ud af det!


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. maj 2013 af SuneChr

10 dm = 1 m     ⇒       (10 dm)3  =  (1 m)3      ⇒     103 dm3  =  1 m3

 

 


Svar #3
06. maj 2013 af fysiskbb (Slettet)

hvordan kommer jeg herfra m2 til nm2


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. maj 2013 af SuneChr

1 nm = 10-9 m    ⇒   (1nm)2  =  (10-9 m)2    ⇒   1 nm2  =  10-18 m2     ⇒  1018 nm2  =  1 m2


Skriv et svar til: Enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.