Fysik

enhed

10. maj 2013 af fysiskbb (Slettet)

 

(m3mol) / (kJmol-1) * (x-bar) = ln (K/K)
 

Hvad bliver enheden?


Svar #1
10. maj 2013 af fysiskbb (Slettet)

Derudoverf står der i min opgave:

Benyt, at J = Pa m3 = 10-5 bar m3


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2013 af mathon

det skal formentlig være

                (m3/mol) / (kJ·mol-1) * (x-bar) = ln (K/K)

enhederne bliver
da

                       m3    mol
                    ------ • ----- • Pa              
                     mol      J
           

                       m3    
                    -------- • Pa  = 1            dvs dimensionsløs
                    Pa·m3

 


Svar #3
11. maj 2013 af fysiskbb (Slettet)

nej svaret skal være i bar


Skriv et svar til: enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.