Fysik

Enheder

14. maj 2013 af sandrella (Slettet)

Hvordan får jeg det følgende ud i liter? Jeg er i tvivl om hvordan vi får kommer væk fra kg og J og Pa                                   (0,33L*0,133mol/kg * 8,3145JK-1mol-1 * 310K)/(101,325*103 Pa)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2013 af Jerslev (Slettet)

#0: Jeg vil give dig to hints:

Pa = N/m² = kg*m/s²/m²

J = N*m = kg*m/s² * m


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2013 af mathon

   din beregning
                               (0,33L*0,133mol/kg * 8,3145JK-1mol-1 * 310K)/(101,325*103 Pa)

                               kan ikke give volumen i liter

   men


                                   n • R • T
                            V = -----------
                                        p

   som enhedsmæssigt giver

                                     mol • Pa·L·mol-1·K-1 • K
                            [V] = ------------------------------ = L
                                                      Pa

 

     R = 8314,51 Pa·L·mol-1·K-1
            
 


Svar #3
14. maj 2013 af sandrella (Slettet)

Jeg ender ud med følgende:      L*kg-1 / m    og kan ike komme videre


Svar #4
14. maj 2013 af sandrella (Slettet)

m^2 * kg^-1


Svar #5
14. maj 2013 af sandrella (Slettet)

Hvordan kommer jeg fra kg/m^2 til m^3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. maj 2013 af Jerslev (Slettet)

#5: Det kan du ikke.


Svar #7
14. maj 2013 af sandrella (Slettet)

Hvordan kommr jeg fra     L*kg-1 / m til m^3


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. maj 2013 af Jerslev (Slettet)

#7: Det kan du heller ikke.


Svar #9
14. maj 2013 af sandrella (Slettet)

Har du mulighed for at forklare mig hvordan nedenstående 

(0,33L*0,133mol/kg * 8,3145JK-1mol-1 * 310K)/(101,325*103 Pa)

kan forkortes til m3


Brugbart svar (0)

Svar #10
14. maj 2013 af mathon


               
           Du fik svar i #1, #2, #6 og #8
og det gentages:

           Det er ikke muligt!          
 


Skriv et svar til: Enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.