Fysik

Et lille spørgsmål :)

14. maj 2013 af 787 (Slettet)

Hej :)

 

Jeg er igang nu med at repeterer til eksamen.

Er der nogen der kan hjælpe mig med at forklare det her spørgsmål, fordi jeg forstår den slet ikke :)

 

På batteriet til en bil kan der stå "30Ah".

Hvilken oplysning er det mon, der gives her ?

 

opgave nr 2

-hvor mange elektroner strømmer der gennem pæren i en lampe i løbet af 10 minutter , når strømstyrken er 0,30 A ?

hvilken formel skal jeg bruge ??

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2013 af SuneChr

1 A·s (amperesekund) = 1 C (coulomb)  enheden for elektrisk ladning

30 Ah = 30 amperetimer = 30·602 C


Skriv et svar til: Et lille spørgsmål :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.