Matematik

Hvordan regner man det ud?

27. maj 2013 af Benjamin45 (Slettet)

^3√27


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du mener sikkert 

3√27

altså den 3. rod (kubikroden) af 27 . Man skal finde det tal a, der ganget med sig selv 2 gange, giver 27, altså så

a · a · a = 27 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2013 af 123434 (Slettet)

3√27=27^(1/3)=3


Skriv et svar til: Hvordan regner man det ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.