Fysik

Transformation og el energi forsøg

28. maj 2013 af CanselC (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle! Jeg skal have fundet tre forsøg til transformation og tre til el energi. Har søgt rundt på nettet og kan simpelthen ikke finde noget der kan bruges. Det er så her i kommer ind. Har i nogen transformation- eller el energi forsøg, i vil ud med? Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2013 af mathon

transformersætningen

                                           Us • Is ≈ Up • Ip


                                           Us / Up   =   Ns / Np   =   Ip / Is


                                           Rtab = R • Is2 = R • ((Np/Ns) • Ip)2 = (Np/Ns)2 • (R • Ip)2

                                           
                                           


Svar #2
28. maj 2013 af CanselC (Slettet)

Tak, men jeg kan ikke helt se, hvad jeg skal bruge det til?;-o


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2013 af mathon

#1


transformersætningen

                                           Us • Is ≈ Up • Ip


                                           Us / Up   =   Ns / Np   =   Ip / Is


                                           Etab = R • Is2 = R • ((Np/Ns) • Ip)2 = (Np/Ns)2 • (R • Ip)2

                                           
                                          


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2013 af mathon

 

      Som forudsætningsløs kan du ikke lære fysik få dage før prøven.

      Få en god nattesøvn og overlev på chancen, intuitionen og charmen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2013 af hesch (Slettet)

#0:  Hvis du googler fysik forsøg transformation   finder du blandt andet:

http://www.energitjenesten.dk/images/skoler/materialer/forsoeg_med_energi.pdf

Men du kan også finde andet.


Skriv et svar til: Transformation og el energi forsøg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.