Matematik

bevis at T=1/2*a*b*sin(C)

31. maj 2013 af markusen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan beviser man T=1/2·a·b·sin(C) for arealet af en trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2013 af SuneChr

Benyt fra vektorregningen


Svar #3
31. maj 2013 af markusen1 (Slettet)

Mange tak skal i have :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. juni 2013 af mathon

se på en tegning

                                  T  = (1/2) • ha • a = (1/2) • (b • sin(C)) • a = (1/2) • a • b • sin(C)


Skriv et svar til: bevis at T=1/2*a*b*sin(C)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.