Matematik

Lineær funktion vs. udvikling

05. juni 2013 af smm92 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.. 

Jeg sidder og er ved at forbedrede mine eksamensprøgsmål, og er kommet i tvivl. 
Er lineær udvikling det samme som lineær funktion?? 

Og hvis ikke, hvad er forskellen, er virkelig lost??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2013 af SuneChr

En lineær udvikling repræsenteres med en lineær funktion  f (x)  =  ax + b     ja.

I en ligefrem proportionalitet  f (x)  =  ab .


Svar #2
06. juni 2013 af smm92 (Slettet)

okay tak, men hvad er forskellen på de to, siden de kaldes to forskellige ting?? 


Svar #3
06. juni 2013 af smm92 (Slettet)

Formlen for hældning a i en lineær funktion, hvad er det? 
Ved godt at det hedder a = y2-y1/x2-x1 men hvordan finder man frem til det? 


Skriv et svar til: Lineær funktion vs. udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.