Matematik

Hurtig hjælp søges!!!!!

13. juni 2013 af srilox (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. 
Jeg står og skal til mundtlig matematik eksamen i morgen, og har problemer med ét af eksamensspørgsmålene. Spørgsmålet lyder "Udled differentialkvotienten for et andengradspolynomium". Mit spørgsmål går på, at jeg ikke helt forstår, hvad det vil sige at udlede. Betyder det, at man blot skal finde differentialkvotienten, som er f '(x)=2ax+b? Eller skal man vælge et tilfældig andengradspolynomium og finde differentialkvotienten for det?


Håber I kan hjælpe! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2013 af SuneChr

Man skal udlede differentialkvotienten af det vilkårlige 2.gr. polynomium

f (x)  =  ax2 + bx + c  ,    som du rigtig nok skriver er  f '(x)  =  2ax + b

Der benyttes 3-trins reglen til udledningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2013 af LubDub (Slettet)

se


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2013 af SuneChr

# 1

Rettelse


Skriv et svar til: Hurtig hjælp søges!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.