Matematik
To funktioner f og g er bestemt ved
f(x)= -0,15x+2,205x-0,858 og g(x)= -0,12x2+1,3x+4,2. jeg skal tegne grafen og bestemme højden af den skål der fremkommer når m drejes 360 grader. Nogen der kan hjælpe ?
Svar #2
16. august 2013 af mathon
ellers
find integrationsgrænserne a og b
og
Vx = π • a ∫b |f2(x)-g2(x)| dx
Svar #3
16. august 2013 af Cerebrum (Slettet)
Ups ja f(x)= -0,15x2+2,205x-0,858. Integrationsgrænserne er det ikke solve begge funktioner lig hinande, hvor jeg finder x-værdierne?
Svar #4
16. august 2013 af Andersen11 (Slettet)
#3
Jo, hvis objektet m, der omtales i #0, er den punktmængde, der begrænses af de to funktioners grafer.
Skriv et svar til: To funktioner f og g er bestemt ved
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
