Matematik

eksponential funktion

20. august 2013 af TheSchoolBoy1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey folkens, sider og volder problemer med denne opgave:

Formulér på grundlag af de to grafers udseende og beliggenhed
en regel for sammenhængen mellem grafer for eksponentialfunktioner
med reci prokke grundtal.
Løs derefter grafi sk følgende ligninger og uligheder:

f(x) = 3 , g(x) = 3 , f(x) < 2,5 , g(x) > 2,5 , f(x) = 5.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2013 af SuneChr

De to grafers udseende og beliggenhed må vi jo have med.


Svar #2
20. august 2013 af TheSchoolBoy1 (Slettet)

Sorry!
f(x) = 2/3, g(x)=3/2

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2013 af SuneChr

Nå, lad gætte:

f(x) = (2/3)x

g(x) = (3/2)x

Prøv at overvej, hvordan

f(x)  forholder sig i forhold til  g(- x)    eller

f(- x)  til  g(x)


Svar #4
20. august 2013 af TheSchoolBoy1 (Slettet)

Er ikke helt med?

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. august 2013 af SuneChr

# 4

Heller ikke jeg. Du mangler vist at vise dét, du lægger op til i # 0.


Skriv et svar til: eksponential funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.