Matematik

Meter centimeter til milimeter

21. august 2013 af Derya2990 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

5m 2cm = _________mm??


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

1m = 100cm

1cm = 10mm


Svar #2
21. august 2013 af Derya2990 (Slettet)

Taaaaaak :)


Skriv et svar til: Meter centimeter til milimeter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.