Matematik

Hjælp hurtigt!!!!

25. august 2013 af Liinda1234 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Kan virkelig ikke finde ud af de her regneudstykker, hjælp mig please:                                                                             12a - 23b + 12a - 22b =      2 . 2b - 3 . 3b + 2 . 4a - 2 . 5a =        5a - (4a + 2) =      -  (3a + 5) - 2a + (4a - 3) =                 12x - (3x + 4) - (-5 + 2x) =     Jeg skal både forkorte regnestykkerne også skal jeg også skrive hvad stykket giver.. Altså dvs. efter jeg har forkortet skal jeg finde resultatet på regnestykket. :)))                  


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2013 af 123434 (Slettet)

5a-(4a+2) 

5a-4a-2=a-2

 

12a-23b+12a-22b

24a-55b

 

 


Svar #2
25. august 2013 af Liinda1234 (Slettet)

Mange tak. Men kan du også finde ud af de andre regnestykker? OG til jer der forkorter stykkerne for mig, kan i ikke også være søde at skrive resultatet til sidst som her: 5a-4a-2=a-2


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2013 af 123434 (Slettet)

 -  (3a + 5) - 2a + (4a - 3) 

-3a-5-2a+4a-3

-3a-2a+4a=-a

-5-3=-8

a-8


Svar #4
25. august 2013 af Liinda1234 (Slettet)

Forstår ikke helt hvad du har skrevet, hvad er for noget skal jeg skrive op i mit hæfte? :)


Skriv et svar til: Hjælp hurtigt!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.