Matematik

Nogen der kan hjælpe?

27. august 2013 af Djhvd (Slettet)
Hej jeg alle sammen:-). Jeg er en pige fra 7 klasse der står i noget af et matematik problem. Jeg skal finde omkredsen og arealet af cirkel. Jeg ved at hvis man skal finde omkredsen af en cirkel skal man bare gange 3,14(pi) med diameteren eller radius x 2. Og jeg ved også at hvis man skal finde arealet af en cirkel skal man bare gange radius i anden med 3,14(pi). Nu kommer problemet; jeg er blevet stillet en opgave hvor jeg skal finde både arealet og omkredsen af en cirkel og jeg får både arealet og omkredsen til at give 12,56. Radius er 2 og diameteren er 4 hvordan kan det passe? Håber i kan svare hurtigst muligt. På forhånd tak:-):)

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2013 af LubDub (Slettet)

Omkreds af cirkel

               Ocirkel = d • π = 2 • r • π

 

Areal af cirkel

               Acirkel = π • (d/2)2 = π • r2


Svar #2
27. august 2013 af Djhvd (Slettet)

Er mit svar så korrekt får jeg får det stadig til at give 12,56 begge steder

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2013 af LubDub (Slettet)

          Ocirkel = 4 • π = 12.566

          Acirkel = π • (4/2)2 = 4 • π = 12.566


Svar #4
27. august 2013 af Djhvd (Slettet)

Ok tak skal du have:-)

Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.