Matematik

Udregning af den månedlige rente???

27. august 2013 af mulleJ1995 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har lidt problemer med at udregne den månedlige rente og bestemme den effektive rente.

opgaven lyder således: L'EASY tilbyder et lån på 25000 kr over 60 måneder med en månedlig ydelse på 728 kr. 

a) Gør rede for, at den månedlige rente er 2,05%.

b) bestem den effektive rente p.a.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

a) Benyt formlerne for annuitetslån

y = G · r / (1-(1+r)-n)

Indsæt værdierne for y, G og n, og løs for r.


Svar #2
27. august 2013 af mulleJ1995 (Slettet)

 Får stadig ik det rigtige resultat, har lige vedhæftet det. 

Vedhæftet fil:udregning af r.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

En af dine løsninger er da ellers r = 0,020504 = 2,05% .


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2018 af kurac123 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. januar 2018 af bananmanden123 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. januar 2018 af kurac123 (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Udregning af den månedlige rente???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.