Matematik

Ekspoentielle funktioner

01. september 2013 af lemonkeeper (Slettet)

bestem en forskrift for en eksponentielt voksende funktion f, der har
vækstrate 20%, og for hvilken f(0) = 10.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af LubDub (Slettet)

f(x) = b·ax = b·(1+r)x           du kender f(0) = 10 og r.
                                           nu kan b bestemmes


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lig med


Svar #3
01. september 2013 af lemonkeeper (Slettet)

Hvad er b?

 

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. september 2013 af mathon

                                f(0) = 10 = b·a0 = b•1 = b

                                r = 20% = 0,20

                                f(x) = 10 • (1 + 0,20)x = 10•1,2x


Skriv et svar til: Ekspoentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.