Fysik

Enheder

05. september 2013 af came (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Halløj,

Så følgende opgave irriterer mig:

Jeg skal finde enhederne [V] af volumen, og udtrykke mit svar som 'kræfter' af længde (L), masse (m) og tid (t).

Den originale enhed for volumen er jo m3, men det er ikke svaret da det skal relatere til de 3 enheder. 

Jeg har fået af vide at jeg kan finde enheden nemmest fra volumen af en terning altså V=e3, hvor e er længden, men jeg forstår ikke hvordan jeg skal udtrykke mit svar relateret til de tre enheder... 


Svar #1
05. september 2013 af came (Slettet)

Jeg tænker at e3 må gælde som volumen af længden, men ved ikke med massen og tiden...


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2013 af hesch (Slettet)

Det er lidt uforståeligt. Prøv at vedhæfte opgaven.


Svar #3
05. september 2013 af came (Slettet)

Find the dimensions [V] of volume.

Express your answer as powers of length ( l), mass ( m), and time ( t).


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2013 af kieslich (Slettet)

Uden andre oplysninger kan dette være en besvarelse:  (powers = potenser.)

V = l3       [V] = m3

V = m/ρ   [V] = gram1/(gram/cm3)          ρ = densiteten

V = Konst.*t0


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. september 2013 af hesch (Slettet)

. . . . .  og "dimensions" skal oversættes til "dimensioner" eller "mål",  ikke "enheder".


Skriv et svar til: Enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.