Fysik

Densitet af vand

05. september 2013 af jihudsif (Slettet)

m = 58,386 g     og v = 74cm3

Hvordan beregner man densiteten af væsken her. Og skal man ændre cm3 og g ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2013 af mathon

Hvad er folkeskolesammenhængen mellem

                 volumen      masse     og      densitet?                 (i folkeskolen kaldt massefylde)

                 a g/cm3  =  a kg/dm3  =  a·103 kg/m3


Svar #2
05. september 2013 af jihudsif (Slettet)

Volumen er = rumfang

masse = massen ved vejning

densitet 0 massefylde. Men kan du hjælpe mig med mit sprg?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2013 af mathon

     Hvad er sammenhængen mellem disse tre størrelser - udtrykt med en ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2013 af mathon

                    densiteten ρ er massen af 1 cm3

                          1 cm3 har massen ρ

                          2 cm3 har massen 2 • ρ

                          3 cm3 har massen 3 • ρ

                        …                         
                         V cm3 har massen ?
   


Svar #5
05. september 2013 af jihudsif (Slettet)

P = m/v = m = 58,386 g v = 74cm3 = 0,789? 


Svar #6
05. september 2013 af jihudsif (Slettet)

100*cm3?


Brugbart svar (2)

Svar #7
05. september 2013 af kieslich (Slettet)

#5
 

ρ = m/v   indsæt m = 58,386 g v = 74cm3 

ρ = 58,368g/(74cm3) =


Skriv et svar til: Densitet af vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.