Matematik

Beregning af hastigheder

06. september 2013 af Samia1 (Slettet)

Hej - 

Kan jeg få en forklaring på hvordan jeg kan beregne følgende opgaver ? 

Vedhæftet fil 

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2013 af mathon

                                                        løbet strækning
                gennemsnitshastighed = --------------------
                                                          tiden, det ta'r


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2013 af mathon

                               1 m    3600 m    3,6 km
                 1 m/s =  ----- = ---------  = --------- = 3,6 km/t
                               1 s     3600 s     1 time


Skriv et svar til: Beregning af hastigheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.