Matematik

summeret frekvens

10. september 2013 af Ali1997 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, kan nogen af jer herinde fortælle mig hvordan jeg regner summeret frekvens ud ? på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2013 af kieslich (Slettet)

procent                12    7     13    34   17     17

Kummuleret          12   19    32   66    83    100

For at udregne f.eks. 66 skal du lægge tallet over og tallet til venstre sammen   32+34 = 66

Kummuleret er det samme som summeret.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2013 af PeterValberg

fremgår af denne video fra FriViden.dk [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2013 af 123434 (Slettet)

Summeret frekvens:procent+kummuleret

F.eks. 12+7=19

32+34=66

83+17=100


Skriv et svar til: summeret frekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.