Matematik

hjælp til funktioner

11. september 2013 af kristina96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej kunne virkelig godt bruge hjælp til en opgave om funktioner i mattematik mig og en veninde sidder her og kan ikke rigtigt finde ud af b'eren i opgaven og ved heller ikke helt om a'eren er rigtigt og da aflevering er til imorgen håber vi virkelig at der er nogle som kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: hhhhh.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2013 af peter lind

b) løs ligningen 1.100.000 = ax+b


Svar #2
11. september 2013 af kristina96 (Slettet)

hej mig venninde forstår stadig ikke helt hvad du mener


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. september 2013 af MathiasJordan (Slettet)

opgave a er rigtig besvaret. 

i kender nu a og b 

og ligningen ser så således ud: 

y=-40000*x+1512000

Nu løser i ligningen hvor y = 1100000
dvs. i isolere x fra nedenstående ligning:

-40000*x+1512000=1100000

x=103/10 = 10.3 

2000 + 10.3 = 2010.3

dvs. det sker i aar 2010 


Skriv et svar til: hjælp til funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.