Matematik

Skifte hold på HF?

13. september 2013 af Ceerial (Slettet)
Jeg er gået igang med matematik på C-niveau på HF.

Indtil videre har vores lære været fraværende 3 gange, og de få gange vi har haft læreren, syntes jeg at jeg intet har lært. Nu har vi så fået en vikar, og det syntes jeg heller ikke rigtigt jeg får noget ud af.

Så jeg overvejer om jeg skal hold, jeg tænker det er med at få skiftet så hurtigt som muligt. Men kan det overhovedt lade sig gøre? Og noget helt andet er, kan man være det bekendt?

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. september 2013 af Yang (Slettet)

Det er ikke umuligt at blive flyttet fra et hold til et andet, men det afhænger nok af din årsag og om der er venteliste på det hold (hvis holdet er fyldt), som du ønsker at komme på. Selvfølgelig kan du være det bekendt. Det er din fremtid, der er tale om. Punktum. Men jeg synes, at du skal tale med en studievejleder om din situation. Du skal dog have i mente, at det ikke er sikkert, at du vil synes den anden lærer vil være bedre. Måske burde du give din nuværende lærer en chance? Der er trods alt kun gået max. to måneder. 


Svar #2
27. september 2013 af Ceerial (Slettet)

Nu har jeg fået en mulighed for at skifte hold. men er blevet bedt om at komme med en begrundelse.

Hvis jeg siger det som det er; at jeg er utilfreds med undervisningen. Er det så noget jeg bliver konfronteret med læren med? 


Svar #3
28. september 2013 af Ceerial (Slettet)

Jeg er lidt i et dilemma og skal give svar på Mandag. Jeg kan stadig ikke finde ud af om jeg kan være det bekendt? Jeg vil gerne undgå en konflikt med pågående lærer.


Skriv et svar til: Skifte hold på HF?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.