Matematik

Rumfanget af et børnebassin?

16. september 2013 af Vanthang (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej folkens.

jeg har brug for hjælp ved en af mine opgaver.

Opgaven lyder:

Beregn rumfanget af børnebassinet, når dybden i børnebassinet er 1,20 m.?

håber i vil hjælpe mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2013 af PeterValberg

Forudsat at bassinet er en kasse, så er rumfanget bestemt ved:

V = længde · bredde · dybde

[ LINK ]

Hvis du indsætter alle målene i meter, så bliver resultatet i m3
og 1 m3 svarer til 1000 liter

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
16. september 2013 af Vanthang (Slettet)

Der står ikke noget om længde og bredde.

Der eneste jeg for at vide er at dybden er 2,25 m...


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2013 af PeterValberg

Lige før var dybden kun 1,20 m :-)

Anyway, du kan ikke udregne rumfanget, hvis dybden er det eneste
mål, du kender, - der må simpelthen være flere oplysninger i din opgave.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
16. september 2013 af Vanthang (Slettet)

Fandt ud af det tror jeg...

Tak for hjælpen. (Kom bare lige til at skrive 2,25)

Længde = 7,5

Bredde = 6

Dybde = 1,20

7,5 * 6 * 1,20 = 54

54 * 1000 = 54000

:D


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du skal angive enhed på rumfanget.


Svar #6
16. september 2013 af Vanthang (Slettet)

Hmmmm.... hvordan gøre jeg det?

Skriv et svar til: Rumfanget af et børnebassin?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.