Matematik

Hurtigt brug for hjælp!!!

26. september 2013 af arvanite (Slettet)
Jeg er igang med en opgave som lyder sådan her: hvor mange procent steg nedbøren fra oktober til november ? Oktober =31 og November=73.

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2013 af 123434 (Slettet)

(73-31)/73*100=ca 58%


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)

#1 er forkert.


Svar #3
26. september 2013 af arvanite (Slettet)

Okay tusind tak :)

Svar #4
26. september 2013 af arvanite (Slettet)

Hvad er det så ? :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2013 af Krabasken (Slettet)

Regn stigningen ud

Divider den med starttallet

Gang med 100

:-)


Svar #6
26. september 2013 af arvanite (Slettet)

Jeg har regnet det ud sådan her: 73-31=42:31•100=135 % er det rigtigt ? :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. september 2013 af 123434 (Slettet)

6# ja, (73-31)/31*100=ca 135%


Svar #8
26. september 2013 af arvanite (Slettet)

Okay tak for hjælpen !!! :)

Skriv et svar til: Hurtigt brug for hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.