Matematik

Funktion

28. september 2013 af placebo321 (Slettet)

Jeg har til et kemiforsøg en funktion givet ved

EMK = k - z * log[X]

hvor X er koncentrationen af et stof. Jeg har nogle data, så jeg kan bestemme z ved at afbilde EMK som funktion af log[X]. Jeg får forskriften

EMLK = 236 mV - 63 mV * log[X]

Er z = -63 mV eller z = 63 mV?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2013 af Sapfort (Slettet)

z = 63 mV

Hvis z = -63 mV, så ville forskriften havde været:

EMK = 236 mV - (-63 mV) * log[X]


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.