Fysik
kasse og kræft help pls
01. oktober 2013 af
Jasonuni (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Håber på lidt hjælp.
En person trækker en kasse langs gulvet ved hjælp af en snor. Vinklen mellem snoren og gulvets plan er 45 grader. Kassens masse er M=13,0 kg og snorkraften T=100 N er konstant. Den kinetiske friktionskoefficient er uk= 0,40
a) Opskriv hvilke kræfter, der virker på kassen, både vinkelret på og langs bevægelsesretningen, og find den acceleration som kassen undergår?
Tak på forhånd.
En person trækker en kasse langs gulvet ved hjælp af en snor. Vinklen mellem snoren og gulvets plan er 45 grader. Kassens masse er M=13,0 kg og snorkraften T=100 N er konstant. Den kinetiske friktionskoefficient er uk= 0,40
a) Opskriv hvilke kræfter, der virker på kassen, både vinkelret på og langs bevægelsesretningen, og find den acceleration som kassen undergår?
Tak på forhånd.
Svar #1
01. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)
Der var en anden, der havde den opgave igår:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1387840
Skriv et svar til: kasse og kræft help pls
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
