Matematik
funktion
01. november 2005 af
brunekage (Slettet)
givet funktionen
f(x)=x/((√x)+2),xєR/R_
bestem gradtallet for den spidse vinkel mellem tangenterne til graffen for f i punkterne P og Q , hvor P har førstekoordinaten 1, mens Q har andenkoordinaten 9/5. Til hjælp oplyses, at f er injektiv
f(x)=x/((√x)+2),xєR/R_
bestem gradtallet for den spidse vinkel mellem tangenterne til graffen for f i punkterne P og Q , hvor P har førstekoordinaten 1, mens Q har andenkoordinaten 9/5. Til hjælp oplyses, at f er injektiv
Svar #1
01. november 2005 af brunekage (Slettet)
Hjælp!!!
givet funktionen
(x)=x/(( kvadratrød x)+2),x e R/R_
bestem gradtallet for den spidse vinkel mellem tangenterne til graffen for f i punkterne P og Q , hvor P har førstekoordinaten 1, mens Q har andenkoordinaten 9/5. Til hjælp oplyses, at f er injektiv
givet funktionen
(x)=x/(( kvadratrød x)+2),x e R/R_
bestem gradtallet for den spidse vinkel mellem tangenterne til graffen for f i punkterne P og Q , hvor P har førstekoordinaten 1, mens Q har andenkoordinaten 9/5. Til hjælp oplyses, at f er injektiv
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
