Kemi
pH, enkel opgave, hjælp?!
02. november 2005 af
hamlet (Slettet)
Hej..håber der er en der vil hjælpe med disse 2 opgaver:
a)Beregn pH i en opløsning der blandes af 500mL 0,1 M HCL, med 200mL 0,1 M NaOH
b) Bestem siden CD, i Trekant BCD, hvor CB= 861,15m og BD = 1730,5m og vinkel B = 48,25grader.
Jeg har prøvet mig frem på kryds og tværs, men har svært ved den, da der er 2 ubekendt (hvis jeg ville bruge sinus-relationen til den). håber der sidder et klogt hoved der kan hjælpe mig.
Venligst isabella:)
a)Beregn pH i en opløsning der blandes af 500mL 0,1 M HCL, med 200mL 0,1 M NaOH
b) Bestem siden CD, i Trekant BCD, hvor CB= 861,15m og BD = 1730,5m og vinkel B = 48,25grader.
Jeg har prøvet mig frem på kryds og tværs, men har svært ved den, da der er 2 ubekendt (hvis jeg ville bruge sinus-relationen til den). håber der sidder et klogt hoved der kan hjælpe mig.
Venligst isabella:)
Skriv et svar til: pH, enkel opgave, hjælp?!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
