Matematik

hvordan regner man ln(x) = 0.271

07. oktober 2013 af KalleKalle9 (Slettet)

Jeg sidder med en opgave som jeg ikke rigtig ved hvordan jeg skal regne ud 

ln(x) =0.271


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

     ln(x) = 0,271

     eln(x) = e0,271

     x = e0,271


Skriv et svar til: hvordan regner man ln(x) = 0.271

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.