Matematik

Løs lingerne og renter HJÆLP!

10. oktober 2013 af rikkica (Slettet) - Niveau: C-niveau

#1     3x-2(x-1)=3 -x

#2     14/x=8

#3      der indsættes 2770 på en konto der gives 3,75% i årlig rente bestem hvad der står på kontoen efter 3 år


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2013 af mathon

Nr 1:

           3x   -   2(x-1)   =   3 - x                     gang ind i parentesen og hæv den efterfølgende


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2013 af mathon

Nr 2:
           14/x = 8    x ≠ 0             gang med x på begge sider   
                                                og løs den fremkomne simple ligning


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2013 af mathon

Nr 3:
             Kn = Ko•(1+r)n


Skriv et svar til: Løs lingerne og renter HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.